INFORMACJA Z DNIA 12 MARCA : 

Nowy termin wydarzenia zostanie wyznaczony po wznowieniu zajęć w Academii.

 

Manufaktura Gotowania „Cooking workshop”

Drodzy Państwo, mamy zaszczyt zaprosić Was na wyjątkowe wydarzenie!

Tito Parra jest Warszawiakiem, pochodzącym z Kolumbii.
Prowadzi małe przedsiębiorstwo z tradycyjnym kolumbijskim jedzeniem oraz aktywnie uczestniczy w wielu gastronomicznych eventach i festiwalach.

Już 27. marca poprowadzi zajęcia, na których nauczy kursantów, jak przygotować typowe kolumbijskie AREPAS.

Zajęcia poprowadzone zostaną w języku hiszpańskim, a w ich trakcie odbywać się będą rozmowy o Kolumbii, jej kulturze oraz o jedzeniu.

W kursie mogą wziąć udział osoby, które umieją porozumiewać się w języku hiszpańskim przynajmniej na poziomie A1.2.

Profesor zarządzający : Andy Carmona
Data wydarzenia : Piątek, 27 marca
Czas trwania wydarzenia : Od 18:30 do 20:30

Obowiązują zapisy! 😊